Splošni pogoji poslovanja

Casmatino (Igralne-podloge.si) je trgovina, s katero upravlja podjetje MEDIA DOM d.o.o., v nadaljevanju »ponudnik«. Z uporabo spletne strani se strinjate z navedenimi pogoji, zato je zaželeno, da si jih preberete. Ponudnik si pridržuje pravico do spremembe pogojev na spletnem mestu Igralne-podloge.si kadarkoli in brez vnaprejšnjega obvestila.

Splošni pogoji trgovine Casmatino Igralne-podloge.si so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot-UPB2), na podlagi priporočil GZS in mednarodnih kodeksov za e-poslovanje.

Informacije v času pandemije COVID-19

Trenutno smo, kot vsa podjetja v Sloveniji in v Evropi omejeni z dobavami izdelkov. Kot smo omejeni mi, so tudi naši partnerji. Zaradi izrednih razmer imamo čas dobav in izdelav izdelkov malenkost daljši, kot običajno. Za dobavo izdelkov nas lahko kontaktirate, za bolj točne informacije preden naročate izdelke. Upamo, da nas razumete.

Za vse informacije in svetovanje smo dosegljivi od pon.-pet. od 10:00 do 18:00 na telefonski številki 01 888 80 26

Dostopnost informacij

Ponudnik se zavezuje, da bo kupcu vselej zagotovil naslednje informacije:

identiteto podjetja (ime in sedež podjetja, številka registra)
kontaktne naslove, ki omogočajo hitro in učinkovito komunikacijo (e-pošta, telefon)
bistvene značilnosti blaga oziroma storitev (vključno s poprodajnimi storitvami in garancijami)
dobavljivost izdelkov (vsak izdelek ali storitev, ki je v ponudbi na spletni strani, naj bi bil dobavljiv v razumljivem roku)
pogoje dostave izdelka ali izvršitve storitve (način, kraj in rok dostave)
vse cene morajo biti jasno in nedvoumno določene, razvidno mora biti ali že vsebujejo davke in stroške prevoza
način plačila in dostave
časovno veljavnost ponudbe
rok, v katerem je še možno odstopiti od pogodbe; poleg tega tudi o tem, če in koliko stane kupca vračilo izdelka
pojasnjen mora biti postopek ob pritožbi, vključno z vsemi podatki o kontaktni osebi ali službi za stike s kupci
Varstvo osebnih podatkov

Trgovina Igralne-podloge.si in Shopping network spletna nakupovalna platforma jamčita za varnost osebnih podatkov in z njimi ravna v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. Osebnih podatkov v nobenem primeru ne bomo posredovali tretjim, oz. nepooblaščenim osebam. Ponudnik se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika. Ponudnik bo osebne podatke uporabil izključno za potrebe izpolnitve naročila (pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov) in ostalo potrebno komunikacijo.

Cene

Vse cene v spletni strani Igralne-podloge.si so navedene v EUR in vključujejo DDV. Cene se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. Na artiklu so cene navedene kot Redna cena (običajno določi proizvajalec ali dobavitelj) in velja za plačilo z plačilno kartico, PayPal, plačilom po povzetju ali nakazilom po predračunu na TRR.

Kljub izjemnim naporom, da bi zagotovili najbolj ažurne in točne podatke, se lahko zgodi, da je podatek o ceni in zalogi napačen. V tem primeru, ali v primeru, da se cena artikla spremeni med obdelavo naročila, bo ponudnik kupcu omogočil odstop od nakupa, hkrati pa bo ponudnik kupcu ponudil rešitev, ki bo šla v obojestransko zadovoljstvo.

Kupoprodajna pogodba med ponudnikom in kupcem je sklenjena v trenutku, ko ponudnik potrdi naročilo. Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji fiksirani in veljajo tako za ponudnika kot za kupca. Kupoprodajna pogodba (naročilo) je shranjena na sedežu prodajalca ali v poslovni enoti.

Načini plačila

Spletna trgovina Casmatino Igralne-podloge.si nudi načine plačila, ki so opisani na tej povezavi.

Dobava in dostava

Rok dobave izdelka je odvisen od zaloge v našem podjetju ali pri našem dobavitelju oz. proizvajalcu. Če so izdelki na zalogi jih odpošljemo takoj naslednji dan. Če so izdelki na zalogi pri dobavitelju jih odpošljemo v roku 7 delovnih dni. Če dobavitelj nima izdelkov več na zalogi, lahko kupec izdere drugi izdelek ali stornira naročilo. V primeru, da se kupec odloči za drug izdelek, pri katerem je cena drugačna od naročenega izdelka se obračuna vračilo kupcu ali dodatno plačilo za vrednost novega naročenega izdelka.
Za dobavo nas lahko kontaktirate na telefon: 01 / 888 80 26 ali preko e-pošte: info@igralne-podloge.si. in odgovorili vam bomo karseda hitro.

Vračilo izdelka

Trgovina Igralne-podloge.si vam nudi pravico do odstopa od nakupa. V roku 14 dni je zakonsko predpisano, da je potrebno pisno sporočiti, da odstopate od nakupa, nato pa blago vrniti v roku 30 dni.

Pomembno:

Vrnjen izdelek mora biti nerabljen, nepoškodovan, netestiran in v nespremenjeni količini. Prav tako mora biti izdelek vrnjen v originalni embalaži z vsemi priročniki in garancijo. Pri vračilu naj bo priložena tudi kopija računa in številka vašega TRR. Za vračilo kupnine, gotovine ne izplačujemo. Po pregledu izdelka vam bomo v najkrajšem možnem času kupnino vrnili, najkasneje pa v roku 30 dni. V kolikor bi želeli vrniti izdelek plačan s plačilno oz. kreditno kartico, plačanih provizij ne vračamo. Vrne se le osnovni znesek.

Pri vračanju izdelka ponudnik ne krije stroškov pošiljanja, ampak kupec. Razen v primerih kjer, je ponudnik odgovoren za napako. Prav tako paketov z odkupnino ne sprejemamo.

Vračilo izdelka pa ni možno v naslednjih primerih oz. ima ponudnik pravico zaračunati primerno odškodnino, če se tako odloči:

je izdelek rabljen ali pa so vidni sledovi uporabe
je embalaža ali izdelek poškodovan, umazan, ni originalne embalaže in ostalih potrebnih dodatkov
odprtem varnostnem pečatu

Možnost vračila izdelka ni namenjeno temu, da bi kupec izdelek testiral 14 dni nato pa ga vrnil, je samo garancija, ker si izdelka niste mogli fizično ogledati pred nakupom, da če vam ni všeč ga lahko vrnete. Se pravi, v kolikor vam izdelek ni všeč ga previdno zapakirajte nazaj in vrnite nazaj na naš naslov.

Ob nakupu vam svetujemo, da nas pokličete in z veseljem vam bomo svetovali pri pravilni izbiri izdelka.

Poškodovani paketi

Trgovina Igralne-podloge.si pošilja pakete s pošto Slovenije ali kurirskimi službami DPD in GLS. Vsi paketi so zavarovani. Če se zgodi, da prejmete poškodovan paket, le tega reklamirajte pri kurirski službi, ki je dostavila paket, o tem pa obvestite tudi nas, da zadevo skupno rešimo v najkrajšem možnem času.

Naslov za vračilo paketa:
MEDIA DOM d.o.o.,
GTC, Brnčičeva 13, 1231 Ljubljana Črnuče

Garancija

Vsi izdelki v Trgovini www.igralne-podloge.si imajo 2 letno garancijo glede na evropsko zakonodajo. Garancija je zagotovilo proizvajalca, da bo izdelek v času garancije deloval brez napak ob pravilnem ravnanju. Če kljub temu pride do napake, bo pooblaščen servis izdelek brezplačno popravil najkasneje v roku 45 dni po prejetju izdelka na servis. Po preteku tega roka bodo izdelki zamenjani z enakim novim brezhibnim izdelkom. V primeru, da pokvarjeni izdelek ni identično zamenljiv ga bodo zamenjali z najmanj enakovrednim izdelkom. Če tudi to ni mogoče, pooblaščen servis izda »izjavo o nepopravljivosti«. Na podlagi sledeče izjave vam izdamo dobropis na podlagi katerega si lahko iz naše ponudbe izberete nov izdelek v enaki vrednosti, kot je bila vrednost nakupa izdelka z napako. Garancijo lahko uveljavljate neposredno pri pooblačenem servisu ali pri nas. Pri pošiljanju na servis priložite paketu kopijo računa in kratek dopis z opisom napake. Dopišite pa tudi kontaktne podatke.

Odgovornost prodajalca

Trgovina Igralne-podloge.si se trudi zagotoviti pravilnost vseh podatkov na strani, žal pa zaradi stalnega spreminjanja cen, dnevnih menjav izdelkov lahko pride tudi do napake. Zato si pridružujemo pravico do spremembe cen in konfiguracij brez predhodne najave, pridružujemo si pravico do napak v cenah, pomot, tehničnih sprememb, možnost dobav, sprememb postopkov. Slike, ki so objavljene v spletni trgovini so lahko simbolične. Pridružujemo si pravico do stornacije naročila brez obvestila v kolikor je ta nepopolno izpolnjen (napačen telefonski kontakt, e-pošta, naslov za dostavo itd.).

Za vse dodatne informacije smo vam z veseljem na voljo:

od ponedeljka do petka od 10:00 do 18:00

Kontakti:
Telefon: 01 888 80 26
E-pošta: info@igralne-podloge.si

Želimo vam, da si zagotovite obilo lepih nakupov in zdravega spanja z nami.

MEDIA DOM d.o.o.
Ljubljanska cesta 80A, 1230 Domžale
Davčna številka: SI 42777534
Matična številka: 7019548000